Bântuirea este un fenomen paranormal! Există dovezi

006

Cele mai convingătoare dovezi sunt persistenta bântuire pe diverse drumuri, de către spiritele celor care au murit în accidente rutiere.

Au fost împrejurări în care un automobil real loveşte o siluetă şi sărmanul şofer coboară din maşină şi nu găseşte nici o urmă a victimei. Sau şi mai ciudat, spiritul face efectiv semn maşinii; întreţine o conversaţie amicală, după care dispare brusc. S-a dovedit că mulţi martori au trecut prin experienţe autentice.
În ziarele engleze s-a scris, în 1980, despre un asemena caz. Automobilistul, pe când se înapoia de la un meci, şi care băuse numai două halbe de bere, l-a luat în maşină lui pe un bărbat tânăr care făcea autostopul pe o şosea.
Era în jurul orei 9, se întunecase şi ceaţa devenea tot mai densă când şoferul l-a observat pe tânăr care l-a lumina farurilor părea destul de real. Avea în jur de 20 de ani, păr negru destul de lung şi purta un plover pe gât, peste o cămaşă albă. De îndată ce s-a instalat pe scaunul de lângă şofer, şoferul l-a întrebat încotro se duce; băiatul nu a spus nimic, a zâmbit vag şi s-a mulţumit să arate drept înainte. Cei doi şi-au continuat drumul în tăcere, până când, aproape ajunseseră la oraşul următor. Atunci şoferul i-a oferit pasagerului taciturn o ţigară. Aceasta n-a fost acceptată şi tânărul dispare. Şoferul, profund zguduit, a istorisit povestea clienţilor uluiţi din apropiere.
Acest caz i-a impresionat pe cercetătorii fenomenelor paranormale. Citind ziarele vremii s-a dovedit că un tânăr, cu semnalmentele pasagerului său, a fost ucis într-un accident rutier.
Un alt caz de „repetare” a iscat mare vâlvă în Africa de Sud, în vara anului 1983. Era în noaptea de 10 aprilie, când un automobilist sud-african, Dawie, a luat în maşină o fată care făcea autostopul pe o şosea. Când Dawie s-a oprit să facă plinul, la benzinărie, a constatat că pasagera sa dispăruse. Când s-a dus la poliţie i s-a confirmat că tânăra se numea Maria Roux şi fusese ucisă într-un accident, pe 10 aprilie 1981. Ea a fost recunoscută dintr-o fotografie, şi ea continuase să apară între 1981-1983, întotdeauna în acelaşi loc, în preajma zilei morţii ei. Şi în mod invariabil, era numai cu bărbaţi tineri, ce călătoreau singuri.

450191Aceste apariţii au continuat cu moatea unei fetiţe într-un accident ce a avut loc în 1985.
De atunci copilul a fost văzut în numerose rânduri, făcând semne maşinilor să o ia. Un martor, ce conducea în acea zonă, a văzut o fetită ce apare în lumina farurilor lui, şi în secunda următoare, a dispărut sub roţile maşinii.
Îngrozit şoferul a coborât şi a găsit copila a cărei frunte sângera din abundenţă, zăcând pe şosea, cu trupul ghemuit. A transportat-o pe trotuar, ducându-se la cel mai apropiat post de poliţie. Însă când poliţia a ajuns la faţa locului, victima dispăruse, nelăsânt nici o urmă de sânge sau altceva care să sugereze că s-ar fi petrecut un accident.
Misterul nu a fost rezolvat niciodată! Un alt caz uluitor l-a trăit dl. Roy, un elveţian. Spre deosebire de alţi pasageri „fantomatici”, taciturini, pasagerul lui Roy, vorbea fără reţinere şi la locul pe care-l indicase ca destinaţie a coborât salutând şi mulţumind.
După ce a parcurs câteva mile, şoferul a fost uluit văzându-l pe acelaşi om că-i face semne cu o lanternă, încercând, în mod evident, să-l oprească.
Dl. Roy, nu putea pricepe cum reuşise individul să ajungă în acel loc, nu trecuse în aceeaşi direcţie nici un vehicul. I s-a părut foarte ciudat, astfel că lăsând milostenia la o parte s-a hotărât să nu oprească. Văzând asta, autostopistul s-a aruncat în faţa maşinii. Dl. Roy a frânat brusc şi a coborât de la volan, doar pentru a constata că nu se petrecuse nici un accident.
În schimb, la 10 metri depărtare, binecunoscuta siluetă stătea în drum, amenintând cu pumnul şi protestând cu strigăte mânioase împotriva refuzului de a-l lua în maşină.
Peste câteva clipe individul a dispărut, topindu-se literalmente în aer.
Şi acestea nu sunt cazuri izolate. Întâmplările sunt prea multe pentru a fi ignorate.

ghostFaptul că, majoritatea autostopiştilor-fantomă sunt văzuţi, de-a lungul mai multor ani, de numeroşi martori, este cea mai puternică dovadă în sprijinul realităţiilor obiective. Rămân şi azi tot atât de frecvente ca oricând în trecut.

Autor Marcela Dumitrescu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s